Åsa och Ante i tvåmanskajak

Kickoff på Villa Sandudden

Den 17–18 augusti hade vi en riktigt bra och lärorik kickoff tillsammans! Det här året återvände vi till fantastiska Villa Sandudden, mycket på grund av den vackra naturen, goda maten och den så genomvänliga och serviceinriktade personalen. Under de två dagarna lärde vi känna varandra mer än vi tidigare hade gjort och alla var både modiga och generösa med att berätta om personliga styrkor såväl som svagheter. Vi hann med tvåmanskajakpaddling väster om Näsudden mellan Läs mer…

Vi har uppdaterat vår integritetspolicy

25 maj ersätts Personuppgiftslagen (PuL) i Sverige med GDPR – eller Dataskyddsförordningen som den heter på svenska. GDPR träder i kraft i alla EU:s medlemsländer detta datum. I vår integritetspolicy beskriver vi hur vi tryggt och säkert hanterar de personuppgifter som du lämnar – eller har lämnat till oss.

Idag påbörjar vi ett nytt spännande uppdrag

De kommande veckorna besöker vi 205 matställen över hela Sverige, i vilka vi bland annat optimerar restaurangernas streckkodsläsare. Allt för att de, utan tvekan, blixtsnabbt ska tolka informationen som kunden visar upp via QR-koder på papper, plastkort eller mobilskärmar. Kan du gissa vilket företag det är?