Projektledning

Att leda projekt är något av det svåraste som finns, när givna ekonomiska ramar, tidplaner, beställare, externa samt interna resurser och yttre omständigheter ständigt skall balanseras, ledas, optimeras och motiveras.

Detta är utmaningar som stimulerar och skapar kraft i vår projektledningsorganisation – och spänning att hela tiden överträffa kundens förväntningar.

Projektledning är en av våra absoluta specialiteter och vi bygger vår kompetens från otaliga uppdrag inom områden som telecom, IT, försvar, bank, försäkring, logistik, butik och andra utmanande verksamhetsområden.

Ett projekt kan vara hur litet eller hur speciellt som helst, men med vår erfarenhet benar vi upp behoven, sätter en riktning, plockar ihop ett projektteam, förfinar ansatsen, föreslår kunden vår lösning och efter ett klartecken genomför vi planen med kraft, entusiasm och fokus på uppgiften.

Att leda projekt är något av det mest spännande som finns – och med rätt projektledning skapas framgångsrika lösningar, som ger förväntad funktion i rätt tid till överenskommet pris.

Vi är experter på:

 Change management
 Krav management
Release management
 Rollout management