Om Koordium Consulting

Koordium Consulting är en av norra Europas vassaste konsultorganisationer inom kassa- och betallösningar, med unika erfarenheter och kunskaper om fiskala regler och krav på liknande miljöer.

Sedan starten 2012 har vi slutfört många uppdrag i olika branscher och områden, men med det långsiktiga målet att landa i ett nischat segment där historisk erfarenhet och kompetens tas till vara och blandas med personliga färdigheter i teamet.

Vi har sedan 2014 sakta men säkert förbättrat vår plattform och integration mot logistik i butik, logistik i e-handel och teknikstöd inom dessa områden, vilket kompletterar våra färdigheter till en komplett kompetens inom butikssegmentets omnikanal-tänk.

Systemutveckling, systemförändringar, migreringar, integrationer, strukturförändringar, leveranser, ja – inom dessa segment har vi gjort det mesta.

Europeisk aktör med spjutspetskunskaper

Vi har hela Europa som arbetsfält och rekryterar löpande nya talanger inom systemutveckling, testning, projektledning, teknisk spjutspetsexpertis och verksamhetsförändring.

Vi är väldigt stolta över det vi gör, har många nöjda kunder – och tillväxtresultatet efter våra insatser hos många av dem har varit mycket glädjande att följa.

Vår unika processkunskap och enormt drivna projektledningsförmåga slår det mesta i branschen, vår spjutspetskompetens finns ingenstans att finna i ett finare format och vårt personliga engagemang, vår glädje och stolthet över det vi gör är unik.

Vi fortsätter växa med nya, handplockade medarbetare och nya kunder och skapar samtidigt nya möjligheter för vårt team och våra befintliga kunder, som ofta återkommer med nya uppdrag och utmaningar.

Välkommen till Koordium Consulting – där dina lösningar för imorgon skapas idag med innehåll från både igår, idag och imorgon!