Rekrytering
Vi rekryteringar löpande så kontakta oss redan idag!

Koordium Consulting AB är ett ungt men väletablerat konsultbolag som under de senaste åren vuxit sig till en respekterad spelare i branschen. Företaget är specialiserat inom omni-kanaler. Vårt fokus inom segmentet är därför butiks-, kontanthanterings- och betallösningar, lager-, logistik- och streckkodslösningar samt inom självbetjäningsautomater, webbapplikationer och mobila tillämpningar.

Arbetsuppgifter / Om tjänsten

Som mjukvarukonsult hos oss arbetar du självständigt eller i team i olika utvecklingsprojekt. Du ansvarar för att planera och genomföra olika utvecklingsuppdrag inom ramen för vår konsultverksamhet.

Du arbetar i för dig kända utvecklingsmiljöer, med verktyg och resurser som normalt definieras av våra uppdragsgivare eller av de uppgifter som skall utföras. Vi arbetar ofta i C# och Java. Vidare ansvarar du för att planera och genomföra förstudier, presentera konceptbeskrivningar och andra tekniska projektförberedelser inför slutgiltig utvecklingsinsats.

Bakgrund och kvalifikationer
  • God och dokumenterad erfarenhet av utvecklingsarbete i moderna utvecklingsmiljöer
  • Kompetens inom något/några av tidigare nämnda områden är starkt meriterande
  • Erfarenhet av webb- och app-lösningar är meriterande
  • Kunskaper i C# och Java är meriterande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Gediget intresse och nyfikenhet för IT-teknik
  • Teknisk utbildning samt bred erfarenhet av IT-arbete, gärna med praktisk produkterfarenhet. Vi ser gärna att du är systemutvecklare i grunden

Som person är du nyfiken, utåtriktad och vetgirig. Vidare är du lojal och ambitiös till din läggning och har förmågan att se kundens behov samt kunna föreslå en lösning kring dessa utmaningar.

Vidare besitter du förmågan att hantera tekniska frågor och utmaningar både före, under och efter konsultinsatsen. Det faller sig naturligt att du säkrar en fungerande lösning med nöjda kunder.

Vi erbjuder

En nyckelroll skräddarsys där vi tar vara på dina kunskaper och erfarenheter och blandar dem med spännande möjligheter och personlig utveckling samt god insyn i de flesta processer som berör vår verksamhet.

Villkor

Detta är en heltidstjänst på tillsvidarebasis med start snarast möjligt. Du kommer vara placerad på vårt nyrenoverade huvudkontor i Arlandastad, men en stor del av arbetet bedrivs ute hos våra kunder, vilket innebär att resor inom och utom riket ingår i arbetet även om merparten av våra uppdrag utförs i Stockholmsregionen.

Ansökan

Besök gärna vår hemsida för mer information om företaget på www.koordium.se.

Passar du in på ovan ser vi fram emot din ansökan. Skicka CV och ett personligt brev per e-post till johan.hemstrom@koordium.se.

I ansökan vill vi att du tydligt listar de utvecklingsmiljöer och erfarenheter du har samt de metoder och modeller du har arbetet med. Bifoga gärna kopia på gymnasiebetyg samt underlag från högskole-/universitetsexamen.

Vi ser gärna att du ansöker snarast. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas när rätt kandidat har identifierats. Vi räknar med att löpande rekrytera utvecklare under de kommande åren.

Vid specifika frågor om tjänsten, vänligen kontakta VD Johan Hemström på johan.hemstrom@koordium.se eller 0708-99 00 30.

Om oss

Bolaget ingår i samma företagsgrupp som den nischade specialdistributören Origum Distribution AB. Läs mer på www.origum.se.

På uppdrag av våra kunder utvecklar vi såväl hård- som mjukvara samt lösningar och anpassningar mellan produkter och mjukvaror i dessa segment.

Vi innehar en nyckelroll i ett flertal stora utvecklings- och utrullningsprojekt, där vår tekniska expertis och projektledarförmåga är högt efterfrågad. Denna unika position på marknaden avser vi att utveckla, då vi dels har flera uppdragsgivare i kö, dels finner en stark efterfrågan på vår kompetens från våra nuvarande samarbetspartners.

Vi söker därför ytterligare minst en medarbetare för en skräddarsydd nyckelroll i vårt engagerade och framåtriktade konsultteam.

Kategorier: Rekrytering