Rekrytering
Vi rekryterar löpande så ansök redan idag!
Just nu pågår rekrytering av resurser till Koordium Consulting AB. Läs mer om tjänsten nedan.

Koordium Consulting AB är ett ungt men väletablerat konsultbolag, som under de senaste åren vuxit sig till en respekterad spelare i sina huvudsegment.

Koordium Consulting AB är specialiserat inom omnikanaler. Vårt fokus inom segmentet är därför butiks-, kontanthanterings- och betallösningar, lager-, logistik- och streckkodslösningar samt inom självbetjäningsautomater, webbapplikationer och mobila tillämpningar.

Om tjänsten

Som mjukvarukonsult hos oss arbetar du självständigt eller i team i olika utvecklingsprojekt. Du ansvarar för att planera och genomföra olika utvecklingsuppdrag inom ramen för vår konsultverksamhet.

Du arbetar i för dig kända utvecklingsmiljöer, med verktyg och resurser som normalt definieras av våra uppdragsgivare eller av de uppgifter som skall utföras. Vi arbetar ofta i C# och Java. Vidare ansvarar du för att planera och genomföra förstudier, presentera konceptbeskrivningar och andra tekniska projektförberedelser inför slutgiltig utvecklingsinsats.

Bakgrund och kvalifikationer
  • God och dokumenterad erfarenhet av utvecklingsarbete i moderna utvecklingsmiljöer
  • Kompetens inom tidigare nämnda omnikanaler är starkt meriterande
  • Erfarenhet av webb- och applösningar är meriterande
  • Kunskaper i C# och Java är meriterande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Gediget intresse och nyfikenhet för IT-teknik
  • Teknisk utbildning samt bred erfarenhet av IT-arbete, gärna med praktisk produkterfarenhet. Vi ser gärna att du är systemutvecklare i grunden

Som person är du nyfiken, utåtriktad och vetgirig. Vidare är du lojal och ambitiös till din läggning och har förmågan att se kundens behov samt kunna föreslå en lösning kring dessa utmaningar. Kanske driver du redan ett eget enmanskonsultföretag, men saknar den infrastruktur som ett större företag med ett stort nätverk ger.

Vidare besitter du förmågan att hantera tekniska frågor och utmaningar både före, under och efter konsultinsatsen. Det faller sig naturligt att du säkrar en fungerande lösning med nöjda kunder.

Vi erbjuder

En nyckelroll skräddarsydd där vi tar vara på dina kunskaper och erfarenheter med spännande möjligheter och personlig utveckling samt god insyn i de flesta processer som berör vår verksamhet.

Villkor

Detta är en heltidstjänst på tillsvidarebasis med start snarast möjligt. Du kommer vara placerad på vårt nyrenoverade huvudkontor i Arlandastad, men en stor del av arbetet bedrivs ute hos våra kunder vilket innebär att resor inom och utom riket ingår i arbetet även om merparten av våra uppdrag utförs i Stockholmsregionen.

Ansökan

Passar du in på ovan ser vi fram emot din ansökan. Du söker tjänsten via hemsidan hos vår rekryteringsfirma ”Sök tjänst”. I ansökan vill vi att du tydligt listar de utvecklingsmiljöer och erfarenheter du har samt de metoder och modeller du har arbetet med. Bifoga gärna kopia på gymnasiebetyg samt underlag från Högskole- eller universitetsexamen.

Vi ser gärna att du ansöker snarast, dock senast 2016-03-25. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerats.

Vid specifika frågor om tjänsten, vänligen kontakta VD Johan Hemström på johan.hemstrom@koordium.se eller 0708-990030.
Vid frågor rörande rekryteringsprocessen kontakta Björn Jonasson på mobil 0709-261227 eller mail bjorn.jonasson@roirekrytering.se.

Observera att vi inte kan ta emot ansökan via e-post.

Kategorier: Rekrytering